-
Project Granty NCN, OPUS 26
Metabolism of unicellular algae in the presence of bacterial exopolymers and their potential for biodegradation/bioaccumulation of emerging contaminants.
Number ID: 605638
Number: 2023/51/B/NZ9/02479
Period: 2024
-
2027
-
Project Granty NCN, PRELUDIUM 22
Chemical characterization of extracellular polymers (EPS) synthesized by unicellular green algae (Chlorophyta) and their application in bioremediation of lead in an environment containing ammonium ions.
Number: 2023/49/N/NZ9/03415
Period: 2024
-
2027
-
Project Granty NCN, Miniatura 4
Determining the effect of granulation and material density on the intensity and profile of volatile compounds emitted during their storage under controlled conditions
Number ID: 487399
Number: 2020/04/X/NZ9/00351
Period: 2020
-
2021
-
Project Granty NCN, Opus 18
Wpływ suplementowania modelowego ciasta chlebowego wybranymi kwasami fenolowymi na strukturę białek glutenowych
Number ID: 461285
Number: 2019/35/B/NZ9/02854
Period: 2020
-
2023
-
Project badawczy, Preludium 17
The effect of selected polyphenols and their glycosides on the structure of gluten proteins and rheological properties of wheat dough
Number ID: 446684
Number: 2019/33/N/NZ9/02345
Period: 2020
-
2023
-
Project Granty MNiSW, Implementation doctorate I - 2019
Implementation doctorate
Number ID: 449577
Number: DWD/3/51/2019
Period: 2019
-
2023
-
Project Granty MNiSW, Implementation doctorate - 2018
Implementation doctorate
Number ID: 405303
Number: 0006/DW/2018 /02
Period: 2018
-
2022
-
Project Granty NCN, Preludium 13
Metabolic and proteomic analysis of protein-rich cells of Chlorella sacchrarophila, Chlorella sorokiniana and Scenedesmus obliquus cultured in molasses supplementation conditions
Number ID: 378059
Number: 2017/25/N/NZ9/01785
Period: 2018
-
2022
-
Project badawczy, Miniatura 1
Wpływ tempa hydratacji błonników dietetycznych na strukturę białek glutenowych w modelowym cieście chlebowym
Number ID: 209870
Number: 2017/01/X/NZ9/00365
Period: 2017
-
2018
-
Project Granty NCN, Sonata 12
Ability of the unicellular algae Eustigmatos calaminaris and Eustigmatos magnus (Eustigmatophyceae) to synthesise unsaturated fatty acids in varying growth conditions
Number ID: 354273
Number: 2016/23/D/NZ9 /02670
Period: 2017
-
2022
-
Project badawczy, Preludium 8
The effect of plant bioactive compounds on the course and intensity of the methane fermentation process of plant biomass.
Number ID: 271387
Number: 2014/15/N/NZ9/01127
Period: 2015
-
2019
-
Project Granty NCBiR, Program Badań Stosowanych
System oznaczania właściwości i jakości sypkiej biomasy
Number ID: 211
Number: 243981
Period: 2015
-
2018
-
Project Granty NCBiR, Patent Plus
Pomóż kasztanowcom.
Number ID: 210
Number: PP4/2
Period: 2015
-
2016
-
Project Granty NCBiR, Program Badań Stosowanych
Urządzenie do monitorowania stanu mikrobiologicznego nasion na podstawie elektronicznej analizy substancji lotnych
Number ID: 203
Number: 210053
Period: 2013
-
2016
-
Project Granty MNiSW, Iuventus Plus
Eksperymentalna i numeryczna analiza wpływu stopnia niejednorodności wielkości cząstek na mikro- i makromechaniczne właściwości ośrodków sypkich
Number ID: 183
Number: 196098
Period: 2013
-
2015
-
Project Granty NCBiR, INNOTECH w ramach ścieżki programowej In-Tech
Opracowanie zaawansowanej technologicznie konstrukcji prasy silosującej o wysokim stopniu innowacyjności.
Number ID: 183567
Period: 2013
-
2014
-
Project Inne,
System monitorowania temperatury i wilgotności złoża rzepaku.
Number ID: 132
Number: PB Nr N N310 3214 33
Period: 2007
-
2010
-
Project Inne,
Określenie przydatności pomiaru wodochłonności glutenu w ocenie wartości wypiekowej pszenicy.
Number ID: 105
Number: 3 P06T 004 22
Period: 2002
-
2004
-
Project Inne,
Monitoring cech fizycznych pojedynczych ziarniaków w kłosach wybranych odmian pszenicy.
Number ID: 96
Number: 6 P06F 004 20
Period: 2001
-
2003
-
Project Inne,
Opracowanie metody oraz określenie czynników warunkujących pękanie strąków i osypywanie nasion roślin strączkowych grubonasiennych.
Number ID: 92
Number: 6 P06B 044 20
Period: 2001
-
2002